Valentino Bogdanovic

PICO BELLO INBOEDELONTRUIMINGEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

OPRUIMEN VAN ALLE SOORTEN INBOEDELS

Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig bij het leegmaken van uw kelder, zolder of garage?

Of het nu gaat om het leeghalen van uw kleine garagebox, van een paar kamers van uw stadsappartementje of van uw volledige privéwoning; wij gaan aan de slag in eender welke ruimte.

Bent u als ondernemer op zoek naar een professionele opruimingsdienst?

Wij halen uw magazijnruimte, uw kantoor of uw complete industriële gebouw leeg.

WONING OPRUIMEN

Een woning leeghalen brengt dikwijls emotionele pijn met zich mee. Wij verlichten uw verdriet door deze zware taak uit handen te nemen. Wij halen uw woning leeg met de grootste zorg voor detail en zien er steeds op toe dat alles piekfijn achtergelaten wordt.

KELDER OPRUIMEN

Een kelder wordt gebruikt als opslagplaats en kan na verloop van tijd dringend toe zijn aan een grondige opruiming. Samen met u plannen wij een kelderopruiming die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. Wij transformeren uw kelder in een nieuwe gebruiksklare ruimte en staan tevens in voor de logistieke voorzieningen.

ZOLDER OPRUIMEN

Ook een zolder doet vaak dienst als opbergruimte en het leeghalen kan vanwege de complexe constructie een hele klus zijn waar wij u maar al te graag van verlossen. Van kleine zolderruimtes onder een hellend dak tot grote slaapzolders; wij ruimen alle zolders op.

zolder vrijmaken

TUIN OPRUIMEN

Bent u verhuisd en is de tuin van uw nieuwe stek een echte puinhoop die u liefst zo snel mogelijk wilt zien verdwijnen? Wij zijn expert in het leeghalen van tuinen.

INDUSTRIËLE GEBOUWEN OPRUIMEN

Schakel ons in voor het leeghalen van uw magazijn, uw bedrijfspand of uw kantoorruimte.

INBOEDEL OPRUIMEN? CONTACTEER BOGDANOVIC OUDE METALEN IN MERKSEM!